Monday, May 30, 2011

Kalau Saya dapat RM300 dari Safra



Sebab musabab Mira nak jadi juara antara juara :)

Haha, nie kali ke 3 Mira join contest under blog nie.. Sangat best laa, teruja pun ade.. Hihi.. 
Kalau Mira dapat RM300 dari contest nie, Mira nak simpan kat skim simpanan KWSP.. Haha, mesti ade yang tertanya-tanya kan, sambil garu-garu kepala, nape Mira nak simpan duit nie dalam KWSP.. Dat is bcoz, Mira nak future Mira terjamin nanti.. Memang nampak RM300 nie cam cikit je kan ? Shopping ngan member sejam pun daa abis.. Tapi buat ape Mira nak membazir ke arah yang macam tue, better Mira simpan.. 1morething, bile Mira simpan duit nie dalam skim simpanan KWSP, lama-k'lamaan nanti, duit Mira akan meningkat dan terus meningkat... Haha, time tue baru laa bole Mira nak shopping.. Nak bawak parent Mira g umrah ngan haji pun bole.. Btol tak ? Mira nie daa macam ahli koperat plak, b'cerita pasal KWSP bagai.. Hihi.. Papepun, Mira nak say thanx laa kat Safra sebab adekan contest nie.. Blog Mira nie bese-bese je, budak baru blaja.. :)

Member yang Mira ajak join contest nie :
encik yusoef

2 comments:

SafSafRaRa said...

nice one mira..
thank u for joining =)

ayilarima said...

welcome safra..
Mira sangat teruja ngan contest nie...
Hope dapat menang ~
:P