Saturday, May 7, 2011

Kolokium Week

My follower sume, taw tak ape makna nye "KOLOKIUM" nie?? Mesti ade yang tergaru-garu kepala kan skang nie? Mencari makna disebalik p'kataan yang agak weird nie ! Hahahaha.... 1st time Mira masok form6 last year, Mira pun agak pening gak bile pensyarah suruh buat kerja nie tau ! Sumpah tak tau langsung ape yang patot d'buat.. Tapi skang nie daa Upper 6, so Mira daa paham sesangat ape makna "KOLOKIUM". Mari kite lihat bersama-sama !

Kolokium part 1

Macam relax je kawan Mira nie present ?
Relax je gaya dia !
Sangat berkebolehan ntok jadi Imam Muda next year !
Betol, Mira tak tipu !
Si gadis kecik molek nie, pandai b'kata-kata tau !
Jangan maen-maen sama dia !
Yes, diz is me !
Ngah cuak giler nie !
Penuh gaya !
Hihihihi.... Takot-takot !!
My partner.... !
Agak bengang gak la time nie !

Amboi, seronok nye cik abg presiden Mira nie !
Yang kat sblah dia tue, mC mase presentation !
My pensyarah !
Teliti nye isi markah ntok kami sume !
 Kolokium Part 2

Ini kolokium part 2 ...
Nampak sangat ngah gabra kan time nie ?
Nie ade kembar tau, tapi kembar dia blom present agi !
Abaikan je picture nie ye.. 
Time nie ngah kebosanan yang agak melampau !
Abaikan , abaikan , abaikan !
Cikgu Alias, Cikgu Malek, Cikgu Nallathamby
Bergaya sungguh cikgu-cikgu Mira nie kan ?
Ini dia cik abang pandai dalam form Mira !
Presentation dia da bole kalahkan cikgu-cikgu !

2 comments:

saleha abdul wahab said...

hoyy sygg. npe letak pic yg tngh gabra?

ayilarima said...

hihihi... itu adalah shoot yg paling saya suke, sayang ! :)