Monday, July 11, 2011

31-7 Birthday Giveaway!

Selamat petang semua 
Especially untuk gadis gadis Hot and totaly Superb !
Petang yang agak celaru ni, memang best masuk "GIVEAWAY" ni.
Nak tahu giveaway ape yang Mira join?
Ini dia :


Nak wish bufday ni, dengar ye :

To Sunah Sakura :
May Allah bless you, Ceria ceria selalu ye.. Umur pun dah masuk 24 tahun kan? So, be matured keh. Jangan tinggal solat tau, dengar cakap parent, jangan melawan cakap mereka mereka tu cox tanpa mereka, siapalah kita kan? 
*Hahaha, ade gaya macam Mak bagi wish bufday dekat anak tak? 


To cik pulau : 
Happy Birthday, Semoga dicucuri rahmat hendaknya. Dah masuk 23 tahun dah kan? Matang matangkan laa diri tu ye. Senyum senyum selalu, hadiah tak dapat laa nak bagi cox dia yang kena bagi hadiah dekat kita.. hihihihi...


To CiKaLi :
Selamat hari lahir, semoga ceria selalu.. Hadiah tak dapat laa Mira nak bagi, sekadar wish jela yang mampu.. Nanti kalau nak hadiah, datang laa Tanjong Malim, Mira belanja aiskrim.. Ke nak Mira belanja makan? Tapi Cikali bayar... Hihihi, oke kan? 


To gadis melayu :
Siapa bilang gadis melayu tak menawan.. 
Ehh, nyanyi laa pulak.. Hihii.. Mira nak wish "Happi Bufday" buat gadis si cantik manis ni.. May Allah bless you, senyum selalu ye baru laa nampak manis.. Manis tak kurma ini? hahaha, just kidding... Happy Birthday ke 21 :)


Special Bufday cake for both of you,
Mira buat sendiri ni tau..
Hihihi..

4 comments:

CiKaLi said...

waa...~ thank2.. pos aiskrim bley.. heheh

AyiLarimA said...

hihihhi... welcome.. nanti Mira pos kan aiskrim ye... :)

gadis melayu said...

terima kasih mira.. good luck..^_^

AyiLarimA said...

sama sama gadis melayu.. than x ya 4 daa wish...