Saturday, July 9, 2011

BE A PART OF JBC

Holla Holla buat the Hottest Blogger Girl and Superb Blogger Boy
Mesti ada yang tertanya tanya kan,
Apa ke benda nye laa entry yang Mira buat ni.
Oke, now Mira bagitau ye..
Entry kali ni sebenarnye untuk sesapa yang suka berkongsi info info terkini.
Tak kesah laa info bout artis ke, politik ke, ilmu ilmuan ke..
Everything yang boleh dikongsi laa senang cerita.
Now, banner forum ni dah bertukar.
Biasa laa kan, new updated laa katakan..
Nak tahu siapa tuan empunya forum ni?
Ini Dia, jangan terkejut tau :
Maybe ada yang dah tahu siapa jejaka ni.
Oke, kalau anda anda yang Hot lagi Superb ni nak join,
Letakkan banner yang dah Mira sediakan dekat bawah ni.

Banner 1 :

Banner ke 2 :
Copy paste apa benda yang ada dekat bawah ni,
Lepas tu klik "design" yang ada dekat dalam blog you all,
Klik add gadget,
Pilih "HTML/javaScript"
Masuk kan benda yang dekat bawah ni kat situ :
<center><iframe width="235" height="97" src="http://cili.ws/ad/le/le.php" frameborder="0"></iframe></center>

 Perhatian :
If you all nak letak dekat sidebar ke, dekat entry ke.
Up to you laa ye..
Nanti you all boleh jadi "apart from the JBC crew"
Hot kan?

Nak tahu lebih lanjut, klik link dekat bawah ni :
then you will know what JBC !

2 comments:

farah hanim said...

info pasl artis..i likee..haha :D

AyiLarimA said...

hahaahah... boleh aje dear... join laa... banyak info info terkini.. :)