Wednesday, July 13, 2011

segmen BLOG DIPERLUKAN ..SEGERA !

se

Mira ni tak habis habis join segmen kan?
Gerenti ramai yang tertanya tanya, Mira tak muak ke join menge-join ni?
Jawapan nya, TIDAK, totaly nope !
Sebab Mira memang suka join join segmen ni, 
Almaklum laa, Mira ni blogger baru.
So, Mira nak kenal kenal laa dengan otai otai blogger.

Nak tau Mira join segmen apa kali ni?
Lagi segmen dari Abang Ben yang agak HOT plus SUPERB plus GEMPAX.
Nak join?
Klik link di bawah ni ye :

19 comments:

Edy Ramanov said...

salam singgah kat sini. edy pun join sudah. hehehe

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html

Meck said...

hi selamat berkenalan!

http://meckomecka.blogspot.com

AyiLarimA said...

wsalam.. Sebenarnye, Mira join segmen ni under blog edy laa.. hihihi.. ternampak edy update segmen ni, so tros join :)

AyiLarimA said...

Holla holla MECK... :)

Elih Japahar said...

Terjah blog ni dgn segera..:)

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html

Yayan said...

BW dan join segmen abg BA ..

jemput singgah dan follow sini kalau sudi ..

http://izyannadira.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html

farahin nasir said...

salam..
singgah dari no.7 list MTT utk segmen abg BEN..
maaf terlewat sket..
selamat berbelog..
jom sepak2 bola.. hee..
jmput singgah CERITERA KISAH.. :)!!

AyiLarimA said...

Elih : mekasih terjah blog Mira.. nanti Mira terjah blog elih balik ye.. :)

AyiLarimA said...

Farahin : Mekasih singgah blog Mira.. nanti klau ade mse, mira follow blog farah ye. :)

AyiLarimA said...

Yayan : Thanx yayan cox singga blog Mira.. nanti Mira gi usha usha blog yayan ye :)

POP said...

singgah dari segmen BA sambil follow blog ini

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html

AyiLarimA said...

Mekasih POP cox singgah dekat blog Mira ni.. nanti Mira singgah n follow u balik ye... :)

Marina said...

Jom tengok ulasa Malaysia vs Arsenal!

Giler Bola! Malaysia vs Arsenal!!

cik najihah said...

singgah sini dari segmen BA :)

AyiLarimA said...

Marina : Mira tak berapa minat sangat bola sepak ni.. huhuhu.. tapi tak apela, disebabkan u dah ajak tgk, i tengok laa :)

AyiLarimA said...

Najihah : mekasih cox singgah blog Mira :)

Amy Syaquena said...

singgah dari segmen Abang Ben sambil follow blog sini (",)

AyiLarimA said...

Mekasih Amy.. nanti Mira follow Amy balik ye.. :)

wanie wonek said...

singgah n follow sini