Friday, July 22, 2011

Hot Superb Buddies

Assalamualaikum,
Anda anda semua sihat?
Alhamdulillah kalau semuanya sihat sihat belaka.
Cewaahhh, ayat Mira macam ayat nak bagi ucapan dekat VIP je kan?
Hahaha. Mira sebenarnya tiba tiba rasa rindu yang teramat sangat dengan teman teman (girlfriend) 
Mira yang sememangnya SUPER DUPER HOT BABY.
Nak kenal ke dengan girlfriend Mira?
Tapi janji dulu, jangan gatal gatal nak tackle ye.
Babab nanti !

Dari belakang pun daa nampak HOT kan?
hihi
Posing yang agak maut dari kami ber-4.
Ini namanya saat saat ke- ting tongan.
Alien girl.
Cute cute semuanya kan?
Thanx myra sohaimi cox meminjamkan lappy anda untuk mengambil gamba kita yang pelik plus HOT.
HAHA.
Nampak tak Mira dekat mana dalam gamba ni?
Mesti tak nampak kan? Cari sampai dapat. 
Macam minah kilang kan?
Ala, tapi kami still HOT. haha
Aksi aksi yang memukau.
Memukau ke? Terpukau ada laa kan?
Gadis melayu.
Ingat senang ke nak tengok Modern Girl pakai baju kurung sekarang?
So, anda anda dah tengok kan teman teman Mira yang HOT HOT melaka.
Ehh, silap. Belaka laa.
Hihi, Mira sayang dengan Buddies Buddies Mira ni.
Sayang teramat sangat. Sangat teramat sayang.
Pening sudah.
Hahahaha.

2 comments:

iMBobo said...

happy je nmpak semua :)

AyiLarimA said...

kami memang happy happy je setiap masa abg imbobo :)