Wednesday, July 6, 2011

Jom join Bloglist KECHIK ITU COMEL

Holla Holla Teman Blogger yang Cute plus Comel
Selamat Pagi. . .


Pelikkan, Pagi pagi macam ni Mira daa updated blog,
Siap masuk segmen lagi tu.
Hahaha, Mira sekarang ni berada di dalam kelas
(Guna ayat skema ni)
Mira teruja sangat dengan segmen ni,
Nak tau sebab apa?

  1. Sebab, tertulis Kechik Itu Comel. Cute kan nama blog dia, sangat cute.
  2. Mira nak meramaikan lagi teman teman blog Mira, selain tu kita boleh laa share the "gosip". Haha, bukan bukan, Mira nak share ilmu ilmu yang ada tentang blog ni. Bukan je untuk kepentingan diri, tapi untuk kita semua. (Maklum laa, Mira ni New Blogger)
  3. Bila ada segmen yang COMEL macam ni, memang Mira excited terlebih sebab memang Mira suke sangat benda benda yang comel, tengok tuan empunya segmen pun... MEMANG COMEL. (Ini bukan nak memuji ye, tapi kenyataan) 
*Jom teman teman, Join "Bloglist Kechik Itu Comel"

2 comments:

Nour Akmal said...

thanks sudi join..=)

AyiLarimA said...

welcome dear... :)