Tuesday, July 12, 2011

Part Time Job -Design Blog-

Syukur Alhamdulillah, Mira berjaya menggubah someone nye blog few day yang lepas.
Memang Mira tak sangka, tiba tiba je teman Si Dia Mira minta tolong ubah ubah blog dia.
Mira tengok blog dia dah oke, maybe ade sikit sikit laa yang tak berapa sesuai.
Ehh, lupa pulak nak bagitau.
Teman Si Dia tu adalah kaum sejenis Mira jugak..
Kaum Hawa laa..
Dat girl siap pesan lagi, tema blog colour PINK.
sO, Mira ikot jela kehendak dia.

Sempat lagi snap gamba even tengah serabut nak siapkan blog ...
ni baru dikatakan style kan?
Nak tengok tak blog dat girl before di ubah and di godek godek oleh blogger girl -Mira Liya- ?
Ini dia, klik laa dekat link bawah ni ye :
Before Edit and Design

Dah tengok kan?
Mesti nak tengok yang latest punya kan??
Nak tau macam mana Mira menggubah..

Semuanya serba PINK..
Tapi yang tak best nye, dat girl tak bagi Mira buang gamba gamba yang ada dekat sidebar.
So, Mira terpaksa akur laa..
Tengok laa sendiri ye :
After New Design

Dah nampak perbezaan nye kan?
Itu pun Mira terpaksa buat ngan tergesa gesa.
Sebab masa tu Mira ada kerja cikit..
So, itulah hasilnye..
Cantik ke tak cantik,
Tanya laa tuan empunya blog yang di godek godek tu ye..

If ada sesapa yang nak Mira tolong ubah ubah and buat design baru dekat blog tu, 
Jangan segan segan bagi tahu ye..

*Pesanan ringkas dari : Blogger girl -Mira Liya-

4 comments:

husin said...

http://fahmi-nik.blogspot.com/

AyiLarimA said...

Nik, nanti Mira tolong ubah2 ye blog nik ni... :)

jaya jr said...

http://team-gatem.blogspot.com

AyiLarimA said...

ehh, nape bg link blog ni?? huhu.. nak Mira tolong updated blog ke? :)