Saturday, August 6, 2011

Azan Di Permainkan di Gereja

Sampai macam ni sekali manusia dalam dunia sekarang.
Sungguh menyakitkan hati.
Sumpah, lepas Mira tengok video ni makin membuak buak rasa benci dengan kaum Kafir !
Ye, memang Mira sakit hati.
Kepada sesapa yang rasa nak band Mira lepas ni, silakan.
Tapi Mira cakap benda benar !

AGAMA ISLAM BUKAN UNTUK DIPERSENDAKAN !!
APA APA YANG BERKENAAN DENGAN ISLAM, BUKAN UNTUK DIPERMAINKAN !!


Ini antara teman teman facebook yang beri komen tentang video lahanat ni !

  • 4 people like this.
    • Izzati Syahirah masyaallah..
      24 minutes ago · 
    • Yuyun StilLeto tu lhaaaa kejam kan teruk gila , kalu jumpa dea rase nk bunuhhhhh heeee
      23 minutes ago · 
    • Izzati Syahirah kejm sngt..sgup dy hina..sketnye ati
      19 minutes ago · 
    • Yuyun StilLeto tu laaaaaa , jahat sungguh , cara2 solat tuh dea permainkan azan , nauuzubilah .... manusia yg mcm bodoh kafir lak tuh neraaka jahanam laaaa
      18 minutes ago · 
    • Mira Liya sampai macam ni skali kaum2 kafir ni.. mau rejam sampai mati je.. sakit hati betul !!! sumpah sakit hati..
      11 minutes ago ·  ·  1 person


Anda anda pun oleh berfikir secara waras.. Fikirlah...

5 comments:

SoLy SoLicious said...

MasyaAllah... semoga mereka dapat balasan yg setimpal

adan said...

dah lama isu ni.. serius menyirap gak 1st time tengok..

iMBobo said...

elok tangkap sumbat dlm ISA je..ni kat sabah rasanya.. kes dah lama, tak tahu lah apa polis kita buat..hmm

iMBobo said...

elok tangkap sumbat dlm ISA je..ni kat sabah rasanya.. kes dah lama, tak tahu lah apa polis kita buat..hmm

AyiLarimA said...

Soly, Adan and IMbobo : memang byk kes macam ni, tpi still dibiarkan je.. kita memang patot bawak dorg ni masok ISA mcm yg abg IMbobo cakap tu.. sakit hati betull..