Friday, August 19, 2011

"Contest Gaya Awesome"

Assalamualaikum, selamat petang semua.
Kaum kaum Adam mesti on the way nak pulang dari solat Jumaat sekarang.
Dikesempatan ini, sementara Mira tengah berehat nak keringkan badan 
(baru balik sekolah)


Mira ternampak someone punya blog, macam best pulak contest yang dia join.
So, Mira pun melajukan jari jemari, terus klik banner Contest Gaya Awesome
Kepada sesiapa yang nak join, klik link yang dah Mira sediakan tu ye.
Tarikh tutup contest : 26 Ogos 2011


"Ini pets Mira yang memang teramatlah 
AWESOME gayanya."

Bossy Mossy
Ada gaya macam kasanova tak kucing ni?
Hihi, jangan marah bossy
Bulat mulat
Cantikkan mata anak kucing Mira ni.
Scary eyes
(pelik cikit kucing Mira yang ni, garang tak tentu pasal)

Nanti tuan empunya contest ni pilih laa antara pets Mira yang paling 
HOT, GORGEOUS and SEXY ye.
Kepada sesiapa yang tak ada pets tu, jangan jealous oke.

Sekali lagi Mira bagitahu, sesiapa yang nak join, 
klik SINI

16 comments:

ghostgulz said...

comel nya bulat mulat ! ase nak gigit2. haha !

AyiLarimA said...

huhuhu.. comey ke? hihi, namo0 laa gigit dia, nangis Mira nanti :(

ghostgulz said...

comel sangat sangat ! :D

kire fair laa. gigit vs jual. haha !

AyiLarimA said...

kucing je comel, tuan kucing x comel.. haha.. gigit kucing je tau. kte nk jual kucing n tuan kucing ghostgurlz :P

farah hanim said...

aww
comelnye
kucing mira tu
:D

AyiLarimA said...

mekasih dear..
kucing je ke yg comel? hihi..
farah jom laa join :)

farah hanim said...

hehe
fara xder kucing la
kucing mainn adae la
hehe
xbela kcg pom

SoLy SoLicious said...

comelnye bulat mulat... nak boleh tak ??huhuhu.....comel rase nak gigit2 aje..huhuhu

AyiLarimA said...

Farah : nanti Mira kasi pnjam kucing Mira ni ye :)

AyiLarimA said...

Soly : mulat memang comel, nanti Mira jual ye kt soly.. huhuhu.. namo0 gigit2 :P

family of fur said...

comeyny yg mulat tu.. yg kasanova tu really hot k.haha. terpikat i..haha
nk culik mulat ley?? haha
thnx join :)

AyiLarimA said...

mulat tu memang teramat comey.. kasanova tu kegilaan rmai kucing betina dekat cini.. haha.. namo0 culik2 ye :P

welcome :)

she winter said...

oh my. so damn cute!! ^^, gud luck

AyiLarimA said...

hihi, thanx winter. :)

she winter said...

singgah. na update contest owesome

AyiLarimA said...

nak updated tentang ape ye?
nak tahu ni :0