Wednesday, August 3, 2011

Segmen: Happy Blogger by iMBobo


Assalamualaikum semua, sihat tak?
Mesti laa sihatkan, nak nak lagi tinggal bape jam je nak berbuka puasa.
Masing masing rasa tak sabar je menunggu, kan kan?

Mira pun tak sabar jugak sebenarnya. Sebab tu laa Mira ter-klik someone nye blog tadi.
Mira dipaksa untuk join segmen ni dari Abang IMbobo.
Huhu, tak ada laa, sebenarnya Mira terasa macam ada someone yang memanggil manggil Mira sejak dari semalam lagi untuk join segmen ni, rupa rupanya memang betul laa, Abang IMbobo yang memanggil.
So, dengan sukarela nya Mira memaksa diri untuk join segmen yang cute ni.
Haha, habis kena babab dengan Abang IMbobo nanti.

Sesapa yang nak join segmen yang cute ni, 
Boleh laa klik SINI.
Tarikh tutup segmen ni memang dah dekat sesangat.
3. Ogos. 2011 (Selepas berbuka puasa)
Apa lagi tunggu, jom join.

24 comments:

syerz eyryn said...

salam perkenalan. . ryn singgah nie dri segmen iMBobo. . hehe
http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

Elih Japahar said...

wah! awak dipaksa ker join hahaha...all the best k :)

Rohaizam Rosli said...

singgah sini berkunjung.... huhu happy happy ~~~

aimie amalina said...

olaaa!
mai singgah sini
balas lawatan kamu
happy blogging!
nak follow lah =)

normala_ali said...

singgah sini utk melawt.. slam perkenalan.. (^_^)
slmat berpuasa juga

mary ann ;) said...

hellooo...terjah sini pulak. ;)

hepi blogging!

bez amin said...

salam hepi slalu! B-)

AyiLarimA said...

Wahh, ramai nye yg komen entry ntok segmen abg OMbobo ni.. hihihi.. mekasih mekasih semuanya :)

EYFAalias said...

Hi, i'm super duper happy blogger. Hehe. Salam kenalan ya, eyfa datang dari segmen yang sama. Happy ramadhan for you. :))

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

AreNieZa said...

lalalala... dgn riangnyer.. Are Nieza singgah.. =)

Nurhasliza Jeffry said...

Hi! Datang terjah dari segmen iMBobo. Happy Blogging ye. =D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

anismelon said...

singgah sini nak bersuka ria..heeee..salam ramadhan..:)

Fahz said...

salam ramadhan..:))

ninie_azriena said...

ninie dtg menerjah dari segmen incik bobo..
salam persahabatan dan eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

Wanie said...

siggah dari segmen imbobo..slmt berkenalan :)

iMBobo said...

amboi cite die best lah hehe.. thanks join! suka tgk gmbr "bila senget bertemu senget tu" mcm ada cerita dlm gmbr tu hehe..sbb dua2 nmpk mcm good actor :)

aRa ❤ aFiq™ said...

datang singgah dr segmen sama..
salam ramadhan.. :)

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

Yana singgah sini.dari segmen incik bobo. Happy blogger :) Salam kenalan ya

miezah said...

abg imbobo suh dtg sini ..
keep blogging..

~salam ramadhan~

AyiLarimA said...

Uihhh.. ramai nye yang singgah blog Mira :)

mekasih ye semua :)

AyiLarimA said...
This comment has been removed by the author.
kotak bulat said...

err..lmbat dtg berkunjung..heheh..
tak pe kan?

PeRmAtA bIrU said...

cute jerlah entri nih... sorry yer terlambat terjah..:)

AyiLarimA said...

Kotak bulat : it's oke.. asalkan singgah.. huhu..

Permata biru : mekasih.. lambat lambat asalkan selamat :)