Monday, August 15, 2011

Tamat Ujian Bulan Ogos

Assalamualaikum semua.

Mira baru lepas balik dari solat terawih.
Tiba tiba teringat yang Mira pernah janji nak tulis 
tentang Ujian Bulan Ogos yang Mira duduki beberapa hari lepas.
Alhamdulillah, Mira dah habis pun ujiannya.
Result pun dah dapat, tapi sangat mendukacitakan.

Lupakan pasal result dulu.
Now, Mira nak tunjukkan few picture yang sempat pensyarah Mira snap.
Ini tanpa pengetahuan kami semua (Candid picture)

Hari pertama kami menduduki Ujian Bulan Ogos
Tak ingat ini masa jawap kertas ujian apa.
Tengoklah, teman Mira yang duduk depan sekali ni.
Tekun betul menjawap.
Yang lain tu tau laa dah habis jawap, diam diam suda.
Tekun, memerah otak.
Exam apa ye time ni?
Sambil kepit kepit bibir boleh jawap exam.
Nampak senang je kan?
Susah laa.
Ini saja antara gamba gamba yang sempat pensyarah Mira ambil.
Pandai sungguh, memang semua orang tak perasan.
Almaklumlah, dah nama pun tengah jawap exam.
Masing masing tension je, tak adanya toleh kiri kanan.

*Entry selepas ini bakal menggegar blog seantero dunia.

2 comments:

ame elms ! said...

wahhhh . rindu nya zaman sekolah !

AyiLarimA said...

huhuhu.. rindu ye? masuk skola balik, jom jom :)