Wednesday, October 19, 2011

E-Belia Blog Contest

Hai Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera

rasanya dah lama sNz tak nyusahkan A1 kan
jadi mlm ini sNz akan berikan kepada A1 1 tugasan

Tugasan A1 ialah
menyertai

(kalau u all nk join skali boleh jugak)


Contest ini adalah bertujuan untuk mempromosikan sistem survey e-belia yang digunakan oleh Institut Penyelidikan Dan Pembangunan Belia Malaysia IPPBM.  Tujuan E-Belia diwujudkan adalah  untuk menilai dan mengkaji kehendak dan segala keperluan belia di Malaysia khususnya generasi Y.
Dengan adanya sistem E-Belia ini pihak Kementerian Belia Dan Sukan Malaysia dapat mengenalpasti segala kekurangan yang perlu diperbaiki bagi memantapkan lagi pembangunan belia di Malaysia mengikut cita rasa belia masa kini, Oleh itu sistem ini adalah amat penting bagi membantu belia menyuarakan kehendak dan keperluan mereka melaui survey yang dijalankan seterusnya memudahkan pihak kerajaan untuk mengenalpasti dan mengkaji apa yang perlu disumbangkan kepada belia dan apa yang tidak perlu disumbangkan
Oleh itu diharap para blogger yang menyertai contest ini dapat membantu pihak Kementerian Belia dan Sukan untuk menyebarkan kepentingan sistem E-Belia  ini kepada seluruh belia di Malaysia.
Syarat-syarat penyertaan adalah seperti tertera di poster diatas dan segala info mengenai e-belia boleh didapati di link berikut (E-belia portal) setiap entry akan dinilai dan pemenenang yang bertuah akan diumumkan melalu portal vyrec dan facebook SENYAP.
Bagi pendaftaran penyertaan anda hanya perlu ikuti langakah-langkah berikut:
  1. Tulis satu entry mengenai e-belia, tajuk dan cara penyampaian adalah bebas
  2. Hantarkan email kepada itym2007@yahoo.com untuk menyatakan anda menyertai contest ini dengan menyertakan butir-butir sepeerti beriku , Nama,  No kad pengenalan,  No telefon dan  link post contest.
  3. Setelah anda mengahantar butir penyertaan di email itym2007@yahoo.com anda haruslah postkan link entry anda di facebook SENYAP bagi tujuan penilaian, facebook SENYAP boleh di lawati di link berikut (SENYAP Group)
Banner disebelah haruslah diletakkan di sidebar blog anda sepanjang berlangsungnya contest ini.

So Ape lagi mau tunggu huh ?
kali join 1 kali lah

A1... This Is You Job !!!

owh lupe plak
pasal Ceritera Cinta Lensa di Kaki Lima
sNz akan sambung cerita dye
insyallah
(kalau A1 bg lah kn)

SO HOPE YOU ALL JOIN THIS CONTEST OK !!!
SEE YOU GUY SOON - boi boi

3 comments:

Azekzk said...

Tahniah..

Azekzk said...

kan mia dh menang sbb itu sya kata tahniah.

AyiLarimA said...

menang?
menang ape Azekzk?
Tak paham ni.. huhu..