Friday, October 7, 2011

Karipap Bulu

Assalamualaikum, 
selamat petang semua.

Bila you all baca title entry Mira kali ini,
apa yang you all rasa?
Nak termuntah?
Pelik sambil imagine perkara yang aneh-aneh?
Nak termuntah keluar makanan tengah hari tadi?!


"Weh, tengok apa yang ada dekat karipap ni!"
Kata seorang teman Mira yang sedang enak menikmati karipap buatan pakcik kantin.

"Ewww, BULU apa ni weh?!"
Seorang teman Mira yang duduk bersebelahan dengan Mira terus terdiam dan secara automatik menutup mulutnya.

"Tak jadi aku nak makan karipap ni weh, macam BULU KAKI pun ada."
"Ehh, maybe BULU HIDUNG kot.!"
Beberapa teman Mira gelak hingga pecah perut, kegelian pun mungkin juga.


"Korang tahu tak sebelum ni ada juga bulu dalam makanan."
"Donut BERAMBUT, keropok lekor UBAN, nasi lemak BERSABUT."

Bergema seluruh kantin akibat dari penangan KARIPAP BULU.

Sekiranya you all ada ditempat kami semua,
Apa yang you all buat bila situasi ni terjadi pada you all?!
Teman Mira termuntah-muntah bila tengok BULU tu.
Ewww... Hahaha.

Pesanan dari Dr. Mira Liya,
Sebelum anda makan, selidik dan periksa dahulu makanan anda.
Sekiranya anda degil, perkara seperti ini yang bakal anda lalui nanti.

Selamat BERBULU semua.

4 comments:

aimie amalina said...

errrr
mang ketara ke bulunye?
aiyoooo
x lalu den

family of fur said...

erk.... xsanggup nak makan.. ni pon nak terkuo makanan makan tadi.. adoi.. geli...

AyiLarimA said...

Aimie Amalina : sangat ketara bulunya. tengok la, smpai nk t'muntah teman Mira.. huhu, kesian2..

AyiLarimA said...

FoF : mesti dah imagine macam2 kan?! haha, control makanan tu, nanti lain pulak jadinye.. hehe :P