Monday, June 6, 2011

Header Sponsor

Hai follower-follower Mira yang baik hati lagi cantik dan kacak bergaya. .

Mira sangat sangat sangat teruja sebenarnya skang nie. .
Nampak tak blog Mira daa makin maju skang ?
Hihi. . . Sesape yang memang follow Mira dari dulu, sure-sure laa nampak kelainan nye kan ?
Mira dapat header scara free of charge laa dari seorang insan nie. .
Tak sangka sangat sebenarnye. . Sumpah tak sangka !
Mira ingat kan gadis cantik molek tuh just main-main je, rupe-rupe nye. . .
Taa daa. . . Kan daa dapat !
Mira dapat kezutan ni masa bufday Mira (1 Jun 2011). .
Dat time Mira teramatlah bosan. .
Mira pun belek-belek new updated dari blogger-blogger sume. .
Tetibe Mira tergerak hati nak klik kat someone nye blog yang Mira follow ni. .
Entry dia cam superb best je kan. .
Then Mira klik : Mira ternampak nie. . .



The trust is, mule-mule Mira tak bape pasan tau pasal bende ni. . 
Tapi Bile daa bace 2345 ratus kali, baru Mira perasan. .
OmG. . . Mira sangat teruja sambil meloncat-loncat time ni !
Tapi ade pulak problem, nak tengok tak ape problem nye ? 
Nak kan?


Blogger ni tak dapat nak link Mira. .
Tak tau laa sebab ape. .
Agak sedih jugak laa time ni. .
Tapi ketangkasan Mira yang melonjak-lonjak nak kan header ni, Cewah, daa macam polis laa pulak kan Mira ni ? Haha. .
Lupakan pasal polis. .
Mira ikot laa ape introduction yang blogger ni suruh buat. .
Last skali, lepas segala benda daa Mira kobek. . .


Ini lah hasil nye. .
Ade kan kat atas blog Mira skang nie ? 
Hihi. . Hepi, excited terlebih !

Alhamdulillah, rezeki melimpah-limpah masa bufday. .
Thanx sangat sangat sangat kat blogger yang bernama "izzaty hedry" kerana sudi menye-monser header yang simple but elegant nie ~
Sangat sesuai ngan blog Mira. .
Nanti kalau rajin, sponsor laa agi ye. . hihi. .

8 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

sori dear lmbt .. huuhu..

ayilarima said...

it's oke laa dear.. daa letak daa pun.. sangat cantik ! :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

meh la join ga zaty lak..:P...

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/mini-ga-by-izzaty-hedry.html

ayilarima said...

haha, rase2 cam nak join..
tapi tak bape paham laa ape contest tuh..
huhuhu...

Nini Hartini said...

Tahniah menjadi follower ke 700 :)

so skrg blog Mira dah boleh dikesan ke tak? kt bhgn profile tu yg kena edit sbb mira x letak link blog mira kot.

kalau tak boleh lagi bgtau akak ye..nnt akak bg tips.

ayilarima said...

Alhamdulillah, rezeki melimpah..
Emm, mira x bape pasan laa kak pasal link..
So, camner nak buat ye kak??
Mira x bape reti sangat.. Hihihi

Nini Hartini said...

Dah okey dah sebenarnya. sbb akak dah boleh jejak mira lepas mira follow akak.

klu mira x letak link nnt org yg mira follow tak boleh nk follow mira semula. sebab tu mira dah follow 100 org pun tp follower mira ciput jugak.hehe... Tp skrg dah okey, senang lah nk bertambah follower lepas ni.

ayilarima said...

kirenya Mira nye blog nie daa oke ke kak?? bole tak Mira tau, cmaner nak psti kan org laen dapat link blog Mira nie, even mira tak follow dorang..