Wednesday, June 1, 2011

SEGMEN REVIEW BERSAMA IZZATY HEDRY

si dia pembuat segmen :)
Assalamualaikum dan hye :

Mira nie still muda lagi dalam dunia blog memblog nie.. Tadi Mira lihat dan terus melihat blog yang Mira follow kat dashboard, secara tiba-tiba.. Haha, ternampak laa blog cik ungu nie.. Entry dia cam menarik je kan, Mira pun ape lagi, lajukan jari than klik kat entry yang bertittle SEGMEN REVIEW BERSAMA IZZATY HEDRY. Paham sesikit ape sebenarnye yang cik izzaty nie sembangkan.. So, Mira pun try and error jela.. Haha..

Oke, antara sebab dan penyebab nape cik izzaty nie harus plus mesti dan wajib berriview ngan blog Mira nie kerana :

  1. I'm the new here.. (macam tak kena je ayat nie)
  2. Mira nak merasa cam mane berada di situasi segmen bersegmen (hah, daa macam merasa makanan pulak kan?)
  3. Nak kan experince yang btol-btol superb.. Entry pun daa nampak cam gempax je kan? 
  4. 1morething, Mira sebenarnye ngah ade banyak mase free.. Dat's why laa Mira join segmen nie... Dari buang mase buat bende yang bukan-bukan (melepak kat karaoke ngan bF ke kan). better Mira join, ade jugak faedah nye.. 
  5. The last thing is, Mira terlampau interest laa ngan segmen nie.. Huu.. nak join, nak join.. :) 
Teman yang terpilih ntok mengjoin segmen ni : myra sohaimi 

4 comments:

cik ungu said...

waa,cepat dan pantas ye cik mira..hehe..
bagus2..:)

ayilarima said...

huhuhuhu... Mira memang pntas dalam bab2 nie.. almaklumlah, teruja teramat sangat.. :P

nelly said...

best !

ayilarima said...

hehehehe... mekasih nelly... segmen nie memang best... superb ! :)