Thursday, June 2, 2011

1st GIVEAWAY by shawlforyou


O0h ShawlForYou
Mira nie bukan bole tengok ade contest or giveaway dari mane-mane blogger nie.. 
Gerenti and for sure laa Mira akan join..
Bukan bole nampak blogger-blogger lain join, mesti nak join gak..
Daa macam ade magnet pulak kan? haha
Mira tertarik and interest kat giveaway nie sebab shawl kat dalam blog nie sangat cantik menarik dan memang daa bo0m laa.. 
Harga pun b'patutan..
Material kain pun nampak cam bagus, b'kualiti and ade klass laa senang cter..
Presentation shawl pun nampak menarik... (senang nak faham ngan introduction yg ade kat dalam blog tue)
Memang ptot laa ramai yang nak kan shawl nie kan?
Termasok laa Mira yang sememang nye peminat shawl no 1..

*Insyaallah, kalau memang rezeki Mira ntok dapat giveaway nie, anda-anda yang lain tuh jangan laa jelez ye.. Hihi.. Jahat btol Mira nie... 

Penggemar Blog yg sudah ditag kan nama nye : 

2 comments:

SHaWLFoRYou said...

hye si comel...thnx for joining GA.nt tunggu pengumuman tuk yg bertuah di blog dan juga fanpage shawlforyou yer.

ayilarima said...

hye si manis... welcome.. memang sangat teruja skang nie.. tak sabar-sabar nak tunggu announcement dari pihak blog shawlfor you... :)