Wednesday, July 13, 2011

Contest 3.0 - Raih RM160 Kutuk Dan Kritik Blog Abdul Farique


Morning everyone especially to the HOT and the GORGEOUS blogger girl and boys
Pagi pagi yang agak sejuk ni, tiba tiba Mira tergerak hati nak godek godek blog.
Mira ternampak pulak intan payung Mira TAG kan nama Mira dalam contest ni,
So apa lagi, Mira pun join sekaki dan sekepala..
Thanx bby, sayang memang suka join contest !

Nak Mira kutuk and kritik blog En.Abd Farique ye?
Tak menyesal ye?
Mira ni ganas tau, guna selalu bahasa bahasa kesat je.
Hihihi, kalau tak percaya tanya laa intan payung Mira.
Oke2, now I start ya :


Kritikan and Kutukan yang pertama :
Dear, u punye blog ni terlampau gelap laa..
Hitam dengan Biru, 
Biru cair pulak tu, dah macam ape je..
Sumpah tak cantik !
Tukar laa warna laen, dear..

Kritikan plus Kutukan ke-2 :
Pliss laa, buang je widget widget yang ada dekat sidebar u tu, dear.
Buruk sangat laa,
Lagipun, banyak sangat, juling mata nak tengok tau.
Adliz u letak 1 2 ke widget.
Itu pun yang penting je, PENTING.. Paham?

Kutukan ditambah dengan Kritikan ke-3 :
Header u ni kan, tolong laa ubah warna.
Geli laa I tengok..
1morething, word yang U tulis dekat header tu, nampak macam "Hina" sangat je U ni.
Tak baek tau cakap macam tu..
(Ini kutuk dengan cara manja plus baik baik tau)

Hah, puas hati dah ke?
Kan dapat, tak pasal pasal kena kutuk ngan I pagi pagi ni.
Adlizz I jujur ye, dear..
Tapi yang sebenarnya I bukan laa suka kutuk mengutuk ni.
Tapi U yang paksa.

*Hahaha, ayat macam gaduh dengan kekasih je kan?

Blogger Girl yang telah di-TAG kan nama nya :

2 comments:

Abdul Farique said...

hahah .. terbaik ! terima kasih sebab join na :D blog af kurang widget sebenarnya , itu kebanyakan iklan :idea . hehe

AyiLarimA said...

hahahah... nasib baek tak marah.. ingat kan nak marah Mira tadi.. hihihi... nanti buat laa ape yg Mira cakap 2 ye :)