Tuesday, July 12, 2011

Segmen Mudah - Nizam Ijam Nak Promote Header Anda Sumber Terbaik

Assalamualaikum teman teman blogger.
Azan maghrib baru je berkumandang, 
Anda anda yang baek hati lagi suci murni ni dah tunaikan solat ke belum?
Kalau tanya Mira, Mira akan jawap "SUDAH"
Lepas solat, tiba tiba terasa macam nak join satu segmen ni,
Macam interesting je kan.

Sesapa yang terasa dan merasa nak join segmen ni
klik link dekat bawah ni ye :

Segmen ni tersangat dan teramat lah mudah,
So, apa tunggu lagi !
Jom join ramai ramai segmen yang ber-international ni.


Ini pulak header Mira yang agak simple but elegant ni.
Hopefuly, tuan empunya segmen ni promote promote laa blog and header Mira ni ye.

*Pesanan ringkas dari Mira Liya

8 comments:

Nizam Ijam said...

thanks sebab join :)

blog ni cantik :)

AyiLarimA said...

mekasih Nizam... nanti apa2 hal, juz bagitau Mira ye... :)

Izzul Amir said...

http://encikizzul.blogspot.com

shaye join ;)

AyiLarimA said...

ehh... awk pn join?? hihihi.. same laa kita.. :)

maya anis said...

cntekkkk :) singgah dr blog abg nizam

AyiLarimA said...

Maya : mekasih ye.. sempat jugak singgah dekat blog mira ni.. :)

Cik Meyo said...

good luck yaw :D

AyiLarimA said...

mekasih Cik Meyo :)