Friday, July 8, 2011

Jom SENYUM bersama Shazny Salleh

Di hari Jumaat yang Mulia lagi indah ni,
Terdetik hati dan sanubari Mira untuk join contest yang agak "sweet" ni.

 Sesapa yang nak join contest ni, boleh laa klik dekat link yang tersedia dekat bawah ni :

Ceritera 1001 Senyuman

Cuba teka, dimana Mira ??
Dalam gamba ni ada 2 orang yang bernama "Amira"
Nampak tak ada girl yang duduk depan sekali, yang pakai tudung hitam ada KERONSANG yang PINK.
Hahaha, itu bukan Mira..
Mira duduk dekat belakang dia. 
Sweet tak gamba ni?
Semua teman teman Mira tersenyum lebar.

Lanjutan Episod Kegembiraan Mira dan Teman Teman :




 Ini lah tuan empunya blog yang menyertai contest ni.
"Amira Illya aKa Aylliarima"

Kesemua gamba gamba ni,
Time ni Mira tengah arranged kan proses pengundian MPPPU dekat sekolah Mira,
Sempat lagi nak bergamba pozing pozing bagai.. hihi

Ini teman teman yang daa Mira pilih untuk join contest ni :

14 comments:

iLa VaNiLLa said...

gud luck !

sediakan baldi sebelum baca entri ini.. ngee~ ^^

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/07/contest-jom-senyum-bersama-shazny.html

AyiLarimA said...

hihihi... Mira tak sediakn baldi, tapi sediakan gayung sebab dalam baldi ada air, nanti nak ambik air senang laa... hahaha

shaznysalleh said...

hahaha...thanks for joining. Hanya satu je gamba yg akan dipilih utk dipertanding kan..

all the best for any one of your picture..hehehe

AyiLarimA said...

hahaha, welcome shaz.. nanti pilih laa elok2 and teliti betul2 tau gamba yang nak dipilih.. hihi, sje je bagi banyak cikit gamba, verity laa katakan.. :)

farah hanim said...

gud lck taw
folw my blog http://bubu-bobo92.blogspot.com/

AyiLarimA said...

Mekasih Farah cox follow Mira.. nanti Mira jengok blog Farah ye :)

aneff.marhfiz said...

Salam Singgah dari contest Jom Senyum bersama Shazny Salleh ^^,

terus tersenyum dan terus berblogging ! all the best to you !
oh ya , jangan lupa singgah blog AM ya !
have a nice day ahead ! :)

AyiLarimA said...

Thanx AM cox singgah blog Mira... nanti ble2 Mira singgah balik blog AM ye.. :)

A M E ! said...

hello there . ame singgah dari list jom SENYUM bersama Shazny Salleh ! good luck ya !

psst , ame pun join juga . HAHA :D jemput singgah tengok ame senyum lak . HAHA :))

have a great day ahead yaw ! and do take care !

AyiLarimA said...

AME pun join ye?? hihihi... nanti Mira singgah ye... mekasih singgah blog Mira.. :)

zieyzain said...

ziey janjalan here n follow u yah,..btw gud luck yah=)

AyiLarimA said...

Ziey : hihihi, sempat pulak singgah sini? mekasih bebanyak.. nanti Mira singgah blog ziey ye :)

ladymariah said...

join la contest i jugak :)

http://ladymariahthehardcoreblogger.blogspot.com/2011/07/contest-pantun-ramadhan.html

AyiLarimA said...

Thanxx ye Mariah.. nanti Mira join ye contest 2...