Friday, July 8, 2011

SAYA NAK JOIN BLOGLIST NADIA!

Malam semua !


Tengah tengah malam ni bila nampak contest or segmen yang menarik macam ni, memang sure sure laa rasa nak join kan. 
Lagi lagi kalau segmen nye dari adik manis.. hahaha
Ini bukan memuji ye, tapi kenyataan.

Mira Copy and Paste balik kata kata azimat dari tuan empunya segmen ni ye.
Kelebihan join segmen ni:
  1. Boleh promote blog korang.
  2. Menyenangkan tugas saya untuk blogwalking and comment2 entry baru korang. Sebab saya ni susah nak click dashboard. Hehe.
  3. Mengeratkan silaturrahim antara korang dengan saya. (ramai lagi kazen2 saya yang single. mane la tahu kite semua boleh jadi kazen ipar. hahah)
  4. Boleh tambah jumlah entry kat blog korang even hanya 1 entry. :p

If ada sesapa yang nak join segmen or contest Cik Nadia ni, 
Sila klik link ini :

Mira dah tagkan 2 nama teman teman Mira :

2 comments:

rizaros said...

semoga bjaya :)

salam pkenalan.. dtg dr blog gegar julai. dah follow, jom follow sy jgak untuk smangat bblog :) maceh2..
>>rizaros.blogspot.com

AyiLarimA said...

hihihi... mekasih kerana follow... nanti Mira follow balik ye... :)