Thursday, August 4, 2011

Contest Baju Melayu & Baju Kurung | a n e f f m a r h f i z (Saya Anggun Berbaju Kurung)


Assalamualaikum, Salam Sejahtera, Salam Ramadhan buat semua.
Berjumpa lagi dengan Mira Liya malam ini.
Ini entry ke-3 Mira pada malam malam Ramadhan yang agak tenang lagi indah.

Rasanya dah lama Mira tak join contest kan?
Now, because of that Mira nak join satu contest yang agak menarik lagi interesting.
Bila tengok je banner contest ni, apa yang you all fikir?
Yup, hari raya !
Itulah yang Mira fikirkan sekarang, even Mira sedang dalam mo0d exam sTPM..
But tak salahkan kalau Mira nak merasa "feel berhari raya".
So, dengan senang hati Mira pun join contest ini.

Inilah gamba yang menjadi taruhan dalam contest ini.
Tak tahu laa cantik ke tak.

Perhatian:
Sesapa yang nak join contest yang mempunyai "feel hari raya ni" 
Boleh laa klik SINI.

32 comments:

SoLy SoLicious said...

waahh...gud luck ya :)

MAISHARAH said...

nice..!!sy pon join

http://miasyarah.blogspot.com/2011/08/saya-anggun-berbaju-kurung.html

AyiLarimA said...

thanx ya Ss.. :)

AyiLarimA said...

Maisarah pun join ye? nanti Mira tengok awak nye blog ye :)

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu di blog AM ya !
have a nice day and good luck !

Popoi said...

good luck!! heee
join gk,,
http://blogpopoi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

bumbleB said...

gudlak dear ;)

Mra Mastura said...

kiut! siap dgn bunge lg ^^

AyiLarimA said...

Aneff : sama sama.. thanx jugak ye cox tgk blog Mira ni.. nanti Mira singgah blog AM ya :)

AyiLarimA said...

Popoi : awak pun join ye? gudluck ya :)

AyiLarimA said...

Bumble & Mastura : mekasih ye.. hhuhu... mane ade cute.. bese2 je pun..

c i k a n a said...

gud luck dear =D

AyiLarimA said...

Thanx ye Cikana.. nanti Mira usha blog u...

CIK PARO! said...

gud luck dear..

aten qylah said...

gud luck dear :).aten pun join

AyiLarimA said...

thanx ya cik Paro n Aten... :)

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

AyiLarimA said...

Ame pun join jugak?
gudluck ya..
nanti Mira tengok blog Ame :)

erleena said...

hamboiii haha bes jgak usha2 blog korg :D

erleena said...

eh lpe nk ckp gdluck! :D

AyiLarimA said...

erleena : best ye? huhu, mekasih usha :) thanx cox wish luck ntok Mira :)

Ezzad Edzral said...

motif pegang bunge tu??
huhu
btw,cantek...

:))

~naddy~ said...

gudluck dear :)

AyiLarimA said...

Ezzad : motif pegang bunga, hahaha.. rahsia laa.. :) mekasih ye..

AyiLarimA said...

Naddy : thanx ye dear :)

fiLfiL said...

gud luck ;)

AyiLarimA said...

thanx FilFil :)

Zul Fattah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
isma said...

nak bunga tu buleh???

http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/08/saya-anggun-berbaju-kurung.html

Zul Fattah said...

Salam..
gud luck k..
saya pun join jugak..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

AyiLarimA said...

isma : nak bunga? nnti Mira bagi bunga besar punya ye.. hihihi...

AyiLarimA said...

zul fattah : wsalam..
gudluck jugak ntok awak :)