Thursday, August 4, 2011

Promotion iKLan Gangster 2

Kepada sesiapa yang sedang dalam kecelaruan, kerimasan, kebingungan dan segala macam lagi,
Tontonlah video yang super duper GEMPAX tahap nak mati mati yang telah Mira sediakan ni.
Gerenti and for sure anda pasti tidak akan menyesal.
Selain itu, tidur anda malam ini pasti diselubungi mimpi yang indah plus mimpi "basah" 
sebab anda pasti ter-shi shi atas tilam punya. 
Nak tahu sebab apa? 
Tontonlah sendiri :


Apa perasaan anda sekarang?
Sakit perut mahu ke bilik air?
Perlukan seseorang untuk menggoncang perut anda supaya kembali normal?
Haha, hanya anda yang tahu.

11 comments:

iMBobo said...

hahaha mmg pecah perot lah tgk hehe

SoLy SoLicious said...

erk...mn videonye mira...xde kuar pown?

Lulu Caldina said...

eh, betul sangka KL gangster tu dah ada sambungan..ekeke

sihat hari ni?

Pn. Sheila said...

hehehe.... ingatkan kl gengster 2 btl td...

ct N honey said...

femes btul bro ni..lepas ni blehlah panggil berlakon

AyiLarimA said...

IMbobo : jangan sampai berguling guling atas lantai suda laa :)

AyiLarimA said...

Soly : Mira dapat video ni dari seorang blogger ni.. best kan? haha :)

AyiLarimA said...

Lulu : hahaha.. nampak nye memang ramai yg ingat KL gengster bakal keluar yg latest punya.. :)

Mira alhamdulillah, sihat.. :)

AyiLarimA said...

Pn Shiela : memang ramai yang ingat ini kL gangster yang betul, hihihi..

AyiLarimA said...

Honey : haha, xlame lagi bole gantikan tempat "sharK" dalam cter kL gangster :)

Bophairy said...

tengkiu sudi share video ni