Friday, August 12, 2011

Got New Blog, Special For Commentator

Yeahhh, I'm really excited !
Mari sini, kesemua blogger yang tak henti henti beri komen kepada Mira.
Mira ada hadiah untuk you all.

Oppsss, lupa pulak nak bagi salam.
Assalamualaikum buat semua Gadis gadis ayu and Jejaka jejaka kacak.

Nampak tak blog Mira dah bertukar wajah sekarang?
Ye, banyak perubahan dalam blog Mira sekarang.
Disebabkan ramai yang memaksa Mira untuk menukar background kerana terlampau "Girly"
So, Mira dengan rasa berat hati meng-design blog Mira untuk kali yang ke-5 (rasa rasanya laa)

Apa yang Mira tukar?
Tak nampak apa apa perbezaan pun.
OmG, you all tak nampak pertukaran wajah dalam blog Mira ni?


  1. Dahulunya background sangat GIRLY, pinky winky sangat sangat
  2. Sidebar sebelum ini disebelah KANAN.
  3. Tulisan agak suram, tidak bermaya, bosan dear.
  4. Gambar yang dah lama tidak ditukar (agak berabad jugak laa)
  5. Beberapa label terutama untuk TERAPI MATA agak tiada kegunaannya untuk viewer.
Kelima lima kekurangan diatas telah Mira tukar and exchange.
Maybe tak berapa nampak apa yang Mira tukarkan, tapi ini hanya sekadar pemberitahuan sahaja.
Ngee, ini dia :
  1. Background bertukar warna, COKELAT. Memang agak pelik, cox Mira tak suka langsung warna tu.
  2. Sidebar bertukar tempat ke sebelah KIRI
  3. Tulisan semakin merepek, bermacam macam style, plus colourful.
  4. Gamba telah ditukar ke gamba yang baru (gamba sNz)
  5. Label yang tidak sepatutnya ada, telah di-delete. Label TERAPI MATA bertukar BELOVED COMMENTATOR (Khas untuk mereka yang setia memberi komen untuk setiap entry Mira)
  6. Ini penambahan : Kebanyakkan label telah Mira tukarkan namanya. 
So, hopefully ramai yang berpuas hati dengan design terbaru blog Aylliarimasiprincess.
Teruskan berblog dan mencari follower plus viewer ya!
If anda mahukan blog anda berada dalam list blog Mira seperti mereka mereka yang
  setia memberi komen,
rajin rajinkanlah diri anda datang and beri komen ya.

12 comments:

farah hanim said...

hehe..new blog ye
ohh yeah..tp kalo girly pon ape slhnye kan.ape2 pon nice the new one :D

^________^

CikMiMiey said...

ouyeahhhh ... bertukar !! hihi . nampak makin lively belog mira tau !

btw , dear terharu sih dberi pnghargaan tuh *hug jugak lah * hehe ... mira pon pengkomen setia di CM belog tuh !

terapi mata cantikk le (^^,)

Princess Feyqa said...

cantik background nie :)

PeRmAtA bIrU said...

hahhah... eh2.. nama saya atas sekali la.. huhu... wah dah berubah wajah erk??? nice..:)

AyiLarimA said...

Thanx ye ntok anda anda semua yang sangat sangat rajin komen blog Mira.. love you all.. :)

ninie_azriena said...

huhu..tanks dear..
blog makin cumil walau pun tak pink..
sedap mata memandang tau..

nota: eppy blogging =)

syerz eyryn said...

hehe. . nice laa new blog dy nie :))
dri blog buruk ryn ! haha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

semakin ceria !..=).. zaty suka ... terang lagi tu ..^.^

Nizam Ijam said...

best x pakai advelert?

iMBobo said...

fuyoh nmpk lg matang lah hehe.. alamak! iMBobo hampir terkeluar dr senarai! oh tidaaak...hehe

iMBobo said...

komen lagi hehe, mira ditag :)

AyiLarimA said...

ninie_azriena : huhu, chumill ke? bese2 je.. hihi.. happy blogging jugak ntok ninie :)

syerz eyryn : mekasih... ehh, blog dia pun cantik laa :)

☀ Izzaty Hedry☀ : mekasih zaty, ceria bersama, Mira pun suka :)

Nizam Ijam : nanti Mira buat entry khas pasal adverlert ye :)

iMBobo : huhu, abg x terkeluar snarai pn laa.. hihi,, thanx cox tag Mira :)