Saturday, August 13, 2011

Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim

Assalamualaikum buat semua blogger girl and boys.

Baru sebentar tadi, Mira check comment dari teman teman blogger
tentang entry Mira yang begitu mendapat sambutan hangat.
Entry yang dimaksudkan ialah ini 

Masa Mira check and balas komen komen dari mereka,
Mira ternampak ade seorang blogger yang memang setia memberi komen dalam blog Mira.
Beliau memberitahu bahawa Mira telah ditag untuk menyertai contest ini
(ayat skema nak mati mati)
IMbobo, abang ni laa yang tag Mira :)


Disebabkan itu, Mira taknak laa kecewakan beliau.
So Mira pun join sekaki, ehh silap. Sekali.
Teman teman yang telah Mira tag namanya untuk join sekali 
GA yang SUPER DUPER BEST.

3. Nizam Ijam
4. SoliciousStorynory

Anda ingin turut serta?
Klik SINI

4 comments:

CikMiMiey said...

waduuhhh .. kebetolan amat nih mira

CM baru je tuh juin n pblish ntry sal GA ni sbb dah kne tag rkn blogger . btw , thanx ye dear Tag CM kat sni juga .. hihi

p/s : gud luck taw !

AyiLarimA said...

xpe2... don't worry :)

gudluck jugak ya ntok CM :)

Nizam Ijam said...

thanks 4 tag :D

AyiLarimA said...

welcome ijam :)