Saturday, August 27, 2011

Heboh : Gadis Menghina Nabi Muhammad SAW

Assalamualaikum, selamat sejahtera. Salam Ramadhan.

Alhamdulillah, Mira masih disini untuk menemani teman teman blogger semua.
Rasanya dah lama juga Mira tak updated blog,
Lepas berbuka tadi, Mira belek belek new updated dari rakan rakan blogger.
Ternampak pulak seorang blogger boy Oh New Beb ni meng-updated 
suatu entry yang sangat menarik minat Mira untuk membaca entry tersebut 
(ayat memang skema habis)
Itulah entry dia.

Lepas je Mira baca entry dari blogger boy tu,
Mira terus search deka laman sosial, Facebook untuk cari PEREMPUAN LAKHANAT tu.
Seriusly, memang ramai yang LIKE fanpage dia dalam facebook.
Tapi jangan salah sangka, mereka mereka yang LIKE fanpage tu bukannya LIKE 
perbuatan terkutuk perempuan tu,
Tapi mereka mereka ni LIKE fanpage 
BAND or BENCI or ANTI perempuan lakhanat tu.



Nampak sangat Mira marah kan sekarang?
Ye, memang Mira marah yang teramat sangat.
If you all tengok sendiri apa yang PEREMPUAN LAKHANAT ni tulis dalam facebook dia,
Mira gerenti, you all pun MESTI MARAH plus GERAM 
dengan PEREMPUAN LAKHANAT ni.

Nak nampak lebih jelas,
search dekat facebook, ada banyak link perempuan ni.

p/s : You all rasa, apa yang patut PEREMPUAN ni terima sebagai hukuman?

12 comments:

farah hanim said...

biarlh hukummn akhrt mennti die mira

p/s: sori dear.mira dalame xon9.dats y xtag u dear.nak join sgt dialukn2 :D

AyiLarimA said...

betul tu, Mira sokong Farah.. :)

Mira nak mjuk bole x?? huuu :(

farah hanim said...

ala
jgn la majok
nie fara bg aiskrim
jgn majok eh.hoohh
jom la join skali
fara da ajk nie
kalo majok gak
fara majok gak nnt
huuu :D

AyiLarimA said...

huuu.. namo0 aiskrim..
nak duit raya, bole?
hihi.. farah nak majuk gak ke?
jom majuk same same..
nak nak?
:P

iMBobo said...

oo yg ni mmg budak ni, siap2 lah nnt diee..hamboiiiiii dieee..

Nizam Ijam said...

semoga dia kembali kepangkal jalan..

AyiLarimA said...

IMbobo : marah nampak? huhu
memang patot pn kita mrh perempuan ni.
geram btol dibuatnye..

AyiLarimA said...

Nizam Ijam : insyaallah, ramai2 doakan ye.. tpi dia bukan islam pun..

Princess Feyqa said...

pompuan ni mmg tak bertobat lg eh =.="

AyiLarimA said...

xtahu laa bile pmpuan ni nak b'taubat..
geram je rasa !

SoLy SoLicious said...

makin luas pulak isu2 menghina agama islam ni kan..sedih..:(

AyiLarimA said...

Soly : memang sedih sgt bila hal2 cmnie jadi kt kte.. xtau laa bila nk selesai...