Tuesday, August 23, 2011

Blog di-Iklankan oleh Blogger Boy

Assalamualaikum,
selamat sejahtera semua.

Syukur, Alhamdulillah rezeki di bulan Ramadhan ni
melimpah limpah dekat Mira.
Syukur sangat sangat.
Kali ni blog Mira bertuah sebab akan di-Iklankan disebuah blog blogger boy.
Nak tahu siapa blogger boy tu?
Nanti Mira bagitahu ye.

You all mesti tertanya tanya kan,
Macam mana boleh blog Mira yang agak merepek ni
 boleh bertuah dan terpilih untuk di-Iklankan.
Mesti you all nak tahu, betul tak?

Begini ceritanya.
Suatu pagi yang agak merunsingkan Mira,
Lepas bersahur Mira ada updated blog and entry tu berbunyi Mira sedang "Ketidaksedapan hati"
Lepas Mira post entry tu, Mira pun belek belek laa new updated dari blogger blogger lain
Bcox masa tu memang pagi sangat sangat, so Mira agak bosan.
Tiba tiba seorang blogger boy ni updated blog dia, entry dia bertajuk
So, nak tahu cerita lebih lanjut, boleh laa tengok komen yang dah Mira tinggalkan dekat entry tu ye.

Macam mana Mira tahu blog Mira bertuah?
If you all nak kenal dengan blogger boy yang Mira maksudkan ni,
You all boleh laa klik dekat link yang dia bagi dekat bawah ni ye.

Ini message dalam Facebook Mira :



    • hey there Mira . ame here . well , im actually pucukandubi blog owner . and ame nak wish tahniah nie . you are the first blogger who spot the kecacatan correctly .

      seperti yang ame mention kat entry itu , blog yang dapat cari kecacatan itu akan ame letak kan die atas slider ame kan ? ame akan letak kan blog kamu di slider ame as soon as possible ya .

      thanks sudi singgah and baca blog ame . :D

  • Yesterday
    Mira Liya
    • hye ame... sori cox lmbat balas msg Ame ni, Mira baru je on fB.. serius ke Mira yg b'jaya teka k'cacatan tu? wahh, xsangke batul.. huhu.. papepun mekasih ye.. memang xsangke ni. really appreciate it :)

  • 18 hours ago
    Amir Aidid
    • hey there Mira ?

      ame dah letak kan dah . :D

  • 18 hours ago
    Amir Aidid
    • pucukandubi.blogspot.com
      salam sejahtera semua . lihat laa sekeliling kamu , bersepah kann ? :O buat sementara waktu ini , ame sedang menaiktarafkan blog ame . haa , untuk kepuasan anda semua juga kann . ke suka blog ame yang sebelum ini ? :\

  • 6 hours ago
    Mira Liya
    • wahh, dah ada laa blog Mira dalam blog Ame... thanx... really appreciate it :)

4 comments:

SoLy SoLicious said...

tahniah mira..hamboi..semngat na teka..heeee

CikMiMiey said...

wahhh ..nak tumpang bangga boley . hihi :)

AyiLarimA said...

Soly : thanx so much.. alhamdulillah, rezeki bulan Ramadhan.. xsangke betul plak :)

AyiLarimA said...

CikMimiey : bole aje CM, hehehe.. bangga cikit je :)