Tuesday, August 23, 2011

Kiriman Khas Dari Blogger Girl

Assalamualaikum semua,
Macam mana dengan persiapan raya?
Semua dah beli, semua dah siap?

Kalau tanya Mira, semua belum beli dan semua belum siap.
Hihi, tahun ni Mira sambut raya dengan sederhana je.
Tak beria ia macam tahun tahun lepas.
Almaklumlah, nak exam sTPM tahun ni.

Mira tengah tersengeh sengeh menaip entry ni sebenarnya.
Nak tahu kenapa?
Ingat tak beberapa entry Mira yang lepas Mira ada bagitahu tentang 
Mira menang kad raya.
Ingat tak?
Syukur alhamdulillah, Mira sudah pun terima kad raya tu.

Balik dari sekolah tadi, 
Mira tergerak hari untuk tengok peti surat depan rumah.
Tiba tiba Mira nampak satu surat ni :

OmG, siapa yang bagi ni?
Mula mula Mira tertanya tanya jugak, siapa laa yang bagi kad raya dekat Mira.
Yela, zaman serba canggih ni ada lagi ke orang bagi kad raya.
Lastly, lepas Mira jenuh memikir siapakah gerangan insan yang memberi kad raya ni.
Mira teringat dekat seorang blogger girl yang anjurkan contest kad raya.
Hahaha, baru Mira ingat yang Mira ada tersenarai sebagai pemenang.

Berdebar debar masa bukak kad raya ni.
Cuak plus teruja sesangat.
Inilah hasil tulisan tangan blogger girl yang memberi kad raya
untuk Mira.
Siap ada pesanan untuk Mr. Right (sNz) lagi tu.

You all nak tahu ke siapakah gerangan blogger girl yang sangat Mira appreciate ni?
Mira just bagi tunjuk signature dia je tau :

Thanks you so much, Solicious StoriNori
Sebab kirimkan kad raya yang sangat sempoi ni.
Suka sangat sangat.

6 comments:

SoLy SoLicious said...

auuwww...malu nye tulisan buruk...huhuh..bse la kena tulis bnyk2 smpai 60++ keping.....

farah hanim said...

kad raya dr sis soli
fara xmng pon
hehee
jeles ^^

AyiLarimA said...

SoLy SoLicious : jangan laa malu2.. hihih..
thanx ye Soly..
hargai sgt2..

AyiLarimA said...

farah hanim : namo0 jelez2 ye dear..
nanti smpai rezeki Farah, Mira pulak jelez.. hihihi..

CikMiMiey said...

wah ... kad raya dari ss . cun2 :)

AyiLarimA said...

CikMimiey : memang cun pun kad raya dri Soly ni :0