Tuesday, August 9, 2011

Jari Menari-Nari Keriangan

Assalamualaikum, Salam Sejahtera,
Salam Ramadhan, Salam 1Malaysia.

How are you tonight?
Fine?
Oke, go0d !

Malam ni Mira nak story serba sedikit tentang ujian bulan Ogos yang bakal menutup tirainya.
Haha, tak ada laa.. Bukan pasal tu Mira nak cerita.
Tentang LUKIS MELUKIS kegemaranku.
Nak tengok tak lukisan seseorang yang sedang kebosanan selepas habis menjawap ujian?
Nak, betul ni?
Mesti ada yang tak sabar sabar kan?
Sabar sabar.
Hasil seni lukisan ni sebenarnya Mira buat masa time ujian tadi.
Mira siap jawap paper awal, so tak tahu nak buat apa.
Tiba tiba tangan rasa macam nak menari nari dekat atas kertas test pad.
So tanpa segan silunya jari jemari Mira mulakan rentak dan irama dan, 
Inilah hasilnya :

Tulisan tangan yang sangat burk.
Dah nama pun tengah bosan.
huhu.
Miss hot dan Miss Cool,
"tak dapat dipisahkan"
Kecuali
"Mister Hot and Mister Cool"
haha

Ingat lagi tak dengan entry Mira yang agak SUPER DUPER HOT
 tentang seorang teman sejati plus sejiwa Mira?
Ala, yang ini "Miss Hot and Miss Cool"
Now you all remember, rite?

Inilah hasil seni lukisan tangan yang dah Mira sediakan.
Khas, special, paling teristimewa buat Miss Hot.
Sangat cantik, "woot woot" haha, bak kata sNz laa tu.
Lukisan ni Mira siapkan selepas Mira menyiapkan paper KESUSASTERAAN MELAYU tadi.

Bayangkan, masa jawap sastera boleh pulak menyimpang buat lukisan ni.

Tak puas lagi tengok hasil seni Mira?
Tak apa, nanti ada sambungan entry ni.
Tunggu...

6 comments:

farah hanim said...

hehe
nie der kels pndidikan sni ke
hehe :D

AyiLarimA said...

huhuhu.. bukan kelas pendidikan seni, tpi jiwa berseni.. hahaha.. suka suka je ni :)

Sheda Argos ツ said...

hihihi cute ite x ondai lukis2 nih hik3x

AyiLarimA said...

huhuhu.. nanti Mira ajar ye cara2 nk m'lukis mcm Mira ni :)

iMBobo said...

mana lagi hasil seni mira?hehe

AyiLarimA said...

amboi, xsabar nampak nye abg IMbobo ni.. hihi.. nanti Mira masok kn ye.. tunggu..