Thursday, September 22, 2011

Muka Kami Terpampar Dalam Akhbar




Assalamualaikum, 
Selamat Petang semua.

Teruja tak kalau you all masuk paper aKa surat khabar?
Even muka you all tak nampak langsung tapi ada laa sikit seciput muka you all nampak dalam paper tu.
Teruja yang teramat sangat kan?
Macam tu juga laa Mira rasa sekarang.

Ingat tak semalam Mira ada post entry tentang kehadiran Tun Dr. Mahathir dekat Tg. Malim.
Ingat tak? Ada yang angguk-angguk, tandanya ingat laa tu.
Baru sebentar tadi, teman Mira yang dekat atas ni post something dekat facebook Mira.
You all pun boleh baca apa yang dia post-kan.

Mesti you all nak tengok gamba Mira and teman-teman Mira yang 
TERPAMPAR DALAM SURAT KHABAR 
UTUSAN MALAYSIA
Ini dia gambar nya.

Nampak tak ada bulatan merah dekat atas gambar ni?
Dekat situ laa Mira dengan teman-teman Mira duduk.
Nampak tak muka kami?
Haha.
Baca apa yang teman Mira cakap dekat Mira tentang gambar ni ye.




Disebabkan kecoh tentang hukum hudud, gambar kami termasuk sekali dalam surat khabar ini.
Terima kasih UTUSAN MALAYSIA
Sekiranya anda anda semua ingin tahu berita selanjutnya,
Klik SINI

9 comments:

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html

SoLy SoLicious said...

hahaha..jauh kemain ha...

farah hanim said...

amboi
kemain eksitedntye die
hehe

AyiLarimA said...

Soly & Farah Hanim : memang Mira agak excited t'lebih sikit pasal ni, hehe.. even gamba jauh sesangat kan.. haha, segan je.. :P

AyiLarimA said...

Fi'Qa : nanti Mira tengok ye link yag awak bgi tu
:)

Shukri Mohd Ali said...

untung la :D

Heidi Shafiq said...

hahaha... glemer la ko pasni.. :P

AyiLarimA said...

Shukri : memang untung sangat2.. abg jangan jelez ! :P

AyiLarimA said...

Heidi : haha, insyaallah laa glamour.
(perli kasar nampak) :P