Friday, December 9, 2011

Rakaman Video Seks


Malamku penuh dengan adegan-adegan seks.
Walaweh, statement you memang penuh dengan kontroversi.
Silap-silap boleh tercalon dalam blogger paling propa.

Just forget about that.
Apa yang Mira nak kongsikan sekarang ini tentang rakam-merakam.

You all rasa perlu ke kita nak merakam setiap perkara even kita dah tahu itu untuk keperluan peribadi kita.
Contoh laa kan, rakaman kita bercuti dengan family ke, dengan rakan ke.
Itu kira tak kesah sangatlah kan.
Ini dalam bab rakam-merakam untuk aksi SEKS ni.


Dah makin berleluasa rasanya rakaman-rakaman SEKS dalam Malaysia.
Untuk apa rakaman tu dibuat?
Untuk simpanan peribadi?
Untuk dijual dan dapatkan keuntungan?

Please lah, untuk apa semua tu?
You all fikir, kalau betul laa pasangan you all yang merakam tu jujur dan betul-betul ikhlas dengan you all, rasanya perlu ke dia rakam aksi you all? One more thing, you all percaya ke dengan statement ni
"I janji, I tak akan sebarkan video ni dalam internet. Percayalah pada I, I swear !"

Sekarang ni, macam-macam hal kita dah dengar dan tahu.
  • Kekasih bunuh diri angkara bekas kekasihnya menyebarkan aksi diranjang.
  • Bekas kekasih disimbah asid berpunca dari video mengghairahkan yang disebarkan di internet.
  • Angkara video porno zaman muda, suami menceraikan isterinya.


Now, Mira nak tanya dan Mira memang selalu persoalkan hal ni.
Kenapa perlu rakam aksi SEKS you all?
Why?
Keliling kepala Mira ni penuh dengan tanda SOAL !

Pelik bin hairan bin musykil Mira dibuatnya.
Mira rasa tak perlu pun nak rakam-merakam ni.
Biarlah you all je yang tahu apa yang you all dah buat.
Disebabkan banyak sangat rakaman video PORNO dalam internet,
makin menjadi-jadi hubungan SEKS sekarang.

Pagi tadi, Mira ada terbaca dalam satu blog,
But Mira lupa apa nama blog tu.
"Bilangan kaum wanita yang menonton video porno semakin meningkat"
Kenapa hal macam ini boleh terjadi?

You all yang baca boleh fikir dan nilai sendiri.
Macam-macam contoh kita boleh nampak,
Dalam movie pun dah terang lagi bersuluh pasal rakam-merakam ni.
Klip 3GP (Siapa yang belum tonton, boleh laa tonton)
Dalam movie ni you all boleh fikir mana buruk baiknya.


Tak perlu kita nak merakam apa yang terjadi,
Di akhirat nanti satu per satu Allah SWT akan tunjukkan kembali kepada kita semua,
Apa yang telah kita lakukan sejak kita lahir hingga nafas kita yang terakhir.
Setiap perbuatan ada balasannya.

12 comments:

SUAIDAH JOHARI said...

tak suka rakam merakam ni , HEHE

AyiLarimA said...

haha, yeke ni??
bagus2, jangan rakam-merakam tau.
kalau nak rakam pun, simpan elok2.
hehe :D

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Buat malu je lah rakam-rakam ni, simpan dlm memori dah lah hahaha...entah lah, mgkin hobi kot..:P

♕ Mr.IX ♂ said...

diorg fetish body sendiri kot...terutama yg laki yg lebih2...

AyiLarimA said...

Dunia Realiti a.k.a Elih : memang sgt malu. xpyh nak rakam2, senang cter. xpyh nk jdikn hobi. kan2?! :D

AyiLarimA said...

♕ Mr.IX ♂ : mungkin.. xbrani nk ckp pape laa.. haha (laen macam je bnyi nye)

shiema sufian said...

macam macam dah adegan dunia sekarang (:
Shiema singgah dari segmen Kami Blogger Gadis Melayu. Jom follow belog Shiema (:
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/06/saya-blogger-gadis-melayu.html

ct N honey said...

bila suka x kisah,bila dah putus,sakit hati,tu yg gambar bogel keluar....lebih baik jgn buat...

AyiLarimA said...

shiema sufian : adegan yg mengghairahkan, btol x? kan2?? huhu.. ape2pun, thanx ye cox singgah blog Mira.. insyaallah nnti Mira jengok blog Shiema ye :D

AyiLarimA said...

ct N honey : btol tu, cN.. Mira sokong. better jangan buat langsung. senang citer :D

Ezad Skytech said...

bahaya kot main rakam2 ni...huhu~

AyiLarimA said...

Haha, tau xpe.
Takot nanti t'salah rakam, laen pulak jadinya kan?
hehehe.