Friday, December 9, 2011

Seks Hubungan Sejenis

Lelaki ohh lelaki, kenapa anda jadi begini?

Kenapa tiba-tiba Mira bercakap tentang lelaki ni?
Sepanjang hari ini, Mira asyik gatal tangan menge-klik button image dekat google.
Almaklumlah, dah tak tahu sangat nak buat apa.
So, Mira pun try-try laa search COUPLE IN LOVE & ada laa beberapa yang lain lagi.
Tiba-tiba, Mira terjumpa gambar ini


Yes, this picture.
Apa yang you all fikir bila ternampak gambar yang begini rupa?

"Oo Emm Gee, what the hell, ada ke lelaki macam ini, geli doh aku tengok."
Atau pun 
"Sweetnya mereka, teringin la nak BERAKSI macam mereka"

You all pun boleh tahu kan apa yang orang kita akan cakap.
But, sekarang ni masyarakat kita macam endah tak endah je.
Lelaki dengan lelaki (Gay)
Perempuan dengan perempuan (Lesbian or Penkid)


Tak pasti la apa yang golongan ini nak sebenarnya.
Kepuasan? 
Rasanya kalau nak puaskan NAFSU, dengan jantina yang berlainan lagi puas.
Nak kata jantina yang berbeza ni tak faham kehendak you all?
Rasanya memang dah jadi lumrah, Allah ciptakan kita dengan pasangan yang berlainan jantinanya.

Lelaki dengan Perempuan.
Perempuan dengan Lelaki.
But, kenapa golongan yang macam ni still DEGIL?
Siap ada yang nak kahwin, ada yang memang dah kahwin.

Kalau dekat oversea tu tak kesah la, memang kita tak ambil port pun.
Tapi yang dekat Malaysia ni, 
Please laa, sedar wahai jejaka-jejaka kacak, gadis-gadis manis.
Anda diberi PASANGAN YANG BERLAINAN JANTINA !

Ya Allah, jauhkanlah keturunanku dari segala musibah ini, Ya Allah.
Sesungguhnya engkau Maha Mengetahui.

*Teringat kisah benar yang berlaku pada diri Mira sendiri.

3 comments:

izni diyana said...

dunia dah akhir zaman...
orng dah tak kenal dosa pahala dah... hurmmm

AyiLarimA said...

betul tu Diyana.
tak tahu laa apa nak jadi dgn manusia sekarang.
menakutkan btol.
huhuhu.

Ezad Skytech said...

memang masalah besar semua ni....langsung tak takut dengan azab ke...