Wednesday, August 10, 2011

Jari Mengikut Rentak dan Irama


Holla Holla bebeh..
Oppss.. lupa pulak nak bagi salam.

Assalamualaikum teman temanku yang Hot, Gorgeous ditambah pula dengan Sexy.
Entry kali ni merupakan entry ke-2
 untuk entry 
Disebabkan ada seorang teman blogger Mira yang teruja sangat nak lihat hasil seni yang seterusnya 
dari entry tersebut, 
makanya Mira pun dengan sukacita membuat ini.

Miss Hot suka aksesori tambahan yang ada pada rambut dia.
Star star
Tengoklah skirt Miss Hot.
Polca dot lagi tu.
Miss Cool pakai topi dah.
Tapi still chill je, oke.
Lukisan plus tulisan yang telah tersedia ada ini adalah tambahan untuk lukisan yang sebelum ni.
Mira ada tunjuk lukisan asal dalam entry sebelum ni kan?
So, inilah hasil CONTENG CONTENG Mira.
Semuanya Mira siapkan selepas Mira habis menjawap kertas Sejarah tadi.
Mira tunjuk hasil seni Mira ni dekat teman "Miss Hot" Mira, dia cakap :

"Wehh, sempat lagi kau melukis ye. I sampai tak cukup masa nak jawap paper tadi tau, Miss Cool"
"Bese laa, dah nama pun paper Sejarah, memang I buat Sejarah Sendiri laa tadi, lagipun I baca tamadun Islam, tapi yang keluar Sejarah Malaysia. Tingtong laa jadinya, Miss Hot"

Miss Hot cakap nak simpan hasil seni yang dah Mira siapkan ni.
Tapi sebelum tu Mira nak publish dulu hasil seni Mira dekat dalam blog cox ada yang tertunggu tunggu untuk tengok hasil seni yang sebenar dari Mira. 
Mekasih ye kerana sabar menunggu.

9 comments:

farah hanim said...

hehee
nie mesti kes bosn nak jwb paper nie
thx ckp doodle tu comel..hehe :)

cik lidi pon pndai bergaye ye

der smbgn xpasnie??hee

AyiLarimA said...

huhu, tau xpe.. memang bosan sesangat.. ni lah hasil nye bila org tgh bosan buat seni :)

haha, insyaallah akan ade sambungan ORANG LIDIH THE SERIES :p

SoLy SoLicious said...

amboi, berseni bagai..hahahhaa~

farah hanim said...

hehe..ok.fara tggu smbungnye.t gtaw..hee :D

AyiLarimA said...

soly : haha, seni CONTENG CONTENG je ni :)

farah : oke2, nnti dah siap sambungan nye, Mira bgtau Farah ye :)

iMBobo said...

haha dulu2 org lukis org lidi ni simple2 je..sampai zaman mira siap pakaikan skirt! hehe ade corak2 plak tu..:)

AyiLarimA said...

huhuhu.. ni baru dinamakan "modern style" orang lidi.. cute kan? nanti Mira buat abg jadi orang lidi pulak :)

CikMiMiey said...

wahhh .. berseni upenye mira yer ... lukiskan yg comel tuk kite jugak boleh ... ?? hihi
. bukan sebarang contengan tpi berseni tu :)

AyiLarimA said...

Mimiey : lukisan yg mepek2 je ni.. xdela b'seni sgt.. huhu.. nnti klau ade mase Mira lukisan orang lidi Mimiey pulak :)